Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Multivac Adv 26-8-2021 VLM

Als producent van vers vlees en vleesproducten heb je bij MULTIVAC de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget én toch verantwoord verpakken. Met dezelfde kwaliteit en service die hoort bij een nieuwe machine.

Het is ook mogelijk om plasticbesparend te verpakken op bestaande machines. Een reeks projecten waarmee tot wel 80% foliebesparing is gerealiseerd is succesvol afgerond. 

Als extra service bieden wij ook huurmogelijkheden. Wij kunnen snel schakelen om de productiecapaciteit te verhogen. Bovendien kun je bij ons terecht voor een grote variëteit aan verpakkingsmaterialen, waaronder ook plasticbesparende concepten. Zo heb je een totaaloplossing uit één hand! 

Het thema van MULTIVAC op de Empack beurs te Den Bosch op 8 en 9 september a.s. is:
PLASTICBESPAREND VERPAKKEN OP GEREVISEERDE ÉN SPLINTERNIEUWE MACHINES.

Op de beurs staat de nieuwste traysealer uit de X-line serie, maar ook een machine uit het assortiment origineel gereviseerde, gebruikte MULTIVAC verpakkingsmachines. Want ook hergebruik van machines draagt bij aan besparing op grondstoffen.

Bezoek ons!

Lees ook
‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

‘We blijven snacks (door)ontwikkelen’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het tweede deel met Jan Roy van Frio...

Doe mee aan de Verspillingsvrije Week

Doe mee aan de Verspillingsvrije Week

Volgende week, op 7 september, start de Verspillingsvrije Week. Ook slagers kunnen hier aan meedoen. Brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers zet alvast het promotiemateriaal klaar en geeft tips.

‘We delen kennis met nieuwe markten’

‘We delen kennis met nieuwe markten’

Hoe beter je je apparatuur inzet, hoe meer het oplevert. Dat geldt voor snelheid, precisie, hygiëne en al die andere zaken rond vleesverwerking. Het is een kwestie van communicatie tussen de verschillende technische onderdelen en vooral een kwestie van openstaan voor wensen, kansen en (nieuwe) mogelijkheden. Vandaag het eerste deel met Antoine de Bie...