Decemberaanbod gebruikte MULTIVAC-machines

Multivac Adv 2-12-21 Vleesmagazine

Heeft u op zeer korte termijn een traysealer, dieptrekker of portioneermachine nodig? Geen tijd om maanden te wachten op levering? MULTIVAC kan snel schakelen en biedt naast splinternieuwe verpakkings- en verwerkingsmachines ook gebruikte machines uit voorraad te koop en te huur aan. Snelle levering en interessant voor klanten met kleinere budgetten.

Bij MULTIVAC heeft u niet alleen de keuze uit splinternieuwe  verpakkings- of verwerkingsmachines. MULTIVAC reviseert namelijk ook gebruikte machines met originele onderdelen en komt hiermee tegemoet aan de klant die snel een machine geleverd wenst of een kleiner budget te besteden heeft.

Van traysealers tot gerobotiseerde handlingsystemen, van portioneermachines tot etiketteer- en kwaliteitscontroleapparatuur. Inclusief een uitgebreid assortiment aan verpakkingsmaterialen.

Huuroptie nieuwe, voorraad- en gereviseerde machines

Naast koop biedt MULTIVAC een grote variëteit aan nieuwe, ongebruikte machines te huur aan. Dit zijn standaard machines die binnen een hele korte termijn leverbaar zijn voor een periode van 3 maanden of langer. Het aanbod bestaat uit diverse soorten en modellen traysealers, dieptrekmachines, kamermachines, etiketteerders en vacumeermachines met transportband.

Ook voor de origineel gereviseerde of nieuwe MULTIVAC verpakkings- en verwerkingsmachines worden huurmogelijkheden als extra service geboden.

Bekijk ons complete aanbod.

Lees ook
Productontwikkeling in de vleesbranche

Productontwikkeling in de vleesbranche

Of het in de vleessector nou gaat om het ontwikkelen van machinerie, vleesproducten of ingrediënten: aandacht voor duurzaamheid, gezondheid en milieu is evident. Maar ook gemak is een belangrijke voorwaarde anno 2022, zowel in de techniek voor vleesverwerking als bij het koken door de consument.

Reviews, go for it!

Reviews, go for it!

Alleen maar tevreden klanten, daar gaan we voor. Dit klinkt goed, nietwaar? Maar iedereen weet dat het in de praktijk anders werkt. “Niet alles gaat altijd zoals je wilt, iedereen maakt fouten. Het gaat om de manier waarop je het oplost”, zei ooit eens een klant tegen mij.

Opleiding Meester Worstmaker van vleeswarenspecialist Paul van Trigt

Opleiding Meester Worstmaker van vleeswarenspecialist Paul van Trigt

Wie het ambacht van worst maken écht onder de knie wil krijgen kan bij SVO food academy een opleiding volgen voor Meester Worstmaker. In zes trainingen leert worst- en vleeswarenspecialist Paul van Trigt de deelnemers de fijne kneepjes van het vak. “Je producten moeten vakmanwaardig zijn.”