Surimisalade

Epos_Surimisalade_VLM 8-2021_foto Oscar van der Wijk

Epos inspireert de slager met recepten. Bijvoorbeeld dit recept voor surimisalade.

Ingrediënten voor 3 kilo

  • 650 gr surimi
  • 200 gr garnalen
  • 25 gr bieslook
  • 25 gr dille
  • 100 gr kappertjes
  • 2000 gr Bieze Deli Surimisalade

Bereiding

  • Hak dille en bieslook fijn, en snijd ook de surimi in kleine stukjes
  • Meng alle ingrediënten met de Bieze Deli Surimisalade
  • Garneer met wat verse vis en bieslook

epos_logo

Epos specerijen
Galvanistraat 20
3861 NJ Nijkerk
+31 (0) 33 24 77190
Epos-specerijen.nl

Dossiers
Lees ook
‘Elke dag voelt als een feestje’

‘Elke dag voelt als een feestje’

De inrichting van slagerijen is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Er is meer ruimte voor zelfbediening, meer vraag naar luxe en ambachtelijke producten en de afhaalslager is geïntroduceerd. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Eugène Wieland van Uw Slager Rosmalen.

Friquandelle

Friquandelle

Waar de kroket en bitterballen de muur al lang ontstegen zijn en zelfs het patatje-met tot een haute frituur gerecht is verworden, ligt de frikandel nog altijd in het verdomhoekje van de vreetschuur.

Werken in de slagerij tijdens hittegolf

Werken in de slagerij tijdens hittegolf

Volgens meteorologen krijgen we deze week waarschijnlijk te maken met een hittegolf. Hoe kunnen medewerkers veilig blijven werken in de slagerij? Welke maatregelen kan de slager nemen?