Surimisalade

Epos_Surimisalade_VLM 8-2021_foto Oscar van der Wijk

Epos inspireert de slager met recepten. Bijvoorbeeld dit recept voor surimisalade.

Ingrediënten voor 3 kilo

  • 650 gr surimi
  • 200 gr garnalen
  • 25 gr bieslook
  • 25 gr dille
  • 100 gr kappertjes
  • 2000 gr Bieze Deli Surimisalade

Bereiding

  • Hak dille en bieslook fijn, en snijd ook de surimi in kleine stukjes
  • Meng alle ingrediënten met de Bieze Deli Surimisalade
  • Garneer met wat verse vis en bieslook

epos_logo

Epos specerijen
Galvanistraat 20
3861 NJ Nijkerk
+31 (0) 33 24 77190
Epos-specerijen.nl

Dossiers
Lees ook
Slavakto vindt plaats op 4 en 5 oktober

Slavakto vindt plaats op 4 en 5 oktober

Najaar 2022 vindt de slagersvakbeurs Slavakto weer plaats. Op 4 en 5 oktober opent de Werkspoorkathedraal in Utrecht de deuren voor twee dagen lang inspiratie, innovatie en ontmoeting. Het thema is ‘De wereld aan je voeten’.

Amsterdamse slagerij Woorts stopt

Amsterdamse slagerij Woorts stopt

Na 57 jaar stoppen slagers Piet en Peter Woorts ermee. De slagerij verdwijnt niet uit de Maasstraat in Amsterdam. Vader en zoon vonden een opvolger in slager Arend ten Wolde. Hij zet het bedrijf onder zijn naam voort.

Hybride worstproducten gemaakt bij Plant4Texture

Hybride worstproducten gemaakt bij Plant4Texture

WUR, SVO vakopleiding food en Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) ontwikkelden samen een plantaardige grondstoffen-gel voor de productie van hybride slagersproducten. Op de website geeft KNS een update van dit project Plant4Texture. Onlangs werd deze gel succesvol gebruikt voor de productie van hybride grill- en rookworst.