AVO inspireert de slager met lekkere en verrassende recepten, zoals dit recept voor Stoofburgers. Lekker voor op de BBQ!

Benodigdheden (p/kg vlees)

  • 1,000 kg Rundergehakt
  • 0,040 kg Vekamix (2398501)
  • 0,350 kg Stoverij saus (2741501)
  • 0,150 kg Fijne soepgroenten
  • 0,100 kg Water 
  • Plakjes ontbijtspek

Werkwijze

  • Meng de Vekamix, gehakt en het water tot binding. Vorm ballen van 100gr/st.
  • Vorm cups van de ballen zodat deze gevuld kunnen worden.
  • Meng de fijne soepgroenten door de Stoverij saus en verdeel dit mengsel over de burgers. Omwikkel ze met spek.

Bereiding

BBQ: aan de zijkant ongeveer 20-22 minuten.
Oven: 160°C 20 minuten. 

Ga voor meer recepten naar de website van AVO.

AVO logo_klein

Altijd op de hoogte blijven?