Braziliaanse Biefstukjes

29 juli 2021

Benodigdheden:

  • 1,000 kg Bief medaillons 
  • FW Brasil Pepper Saus (881750)
  • 0,100 kg Lafiness Smoked Bell Pepper Premium (2817401
  • Plakjes kaas, in 6 stukjes per plak
  • Rode ui, gehalveerd, plakjes
  • Deko: bieslook, gesneden
  • Alu sleetjes

Werkwijze:

  • Marineer de biefstukjes met de Lafiness Smoked Bell Pepper Premium.
  • Maak in alu sleefjes een sausspiegel met de Brasil Pepper Saus.
  • Verdeel de medaillons over de sleefjes ( 4 a 5 stuks per sleetje ).
  • Leg op elk biefstukje een plakje kaas en plakje rode ui.
  • Strooi er wat fijngesneden bieslook overheen.

Bereiding:

10-12 Minuten op 160°C.

Ga voor meer recepten naar de website van AVO.

Altijd op de hoogte blijven?