Whitepapers

 • checklist

  Checklist: dit moet een slager weten over zijn inkoop

  Wat verwacht de consument van u als ambachtelijke slager? Heeft u het antwoord op al hun vragen? Deze checklist brengt u in vijf stappen dichterbij de antwoorden…
  Wat verwacht de consument van u als ambachtelijk slager?Heeft u het antwoord op alle consumentenvragen? Maak gebruik van deze praktische checklist “Toekomstbestendig in vijf stappen”

  Lees de whitepaper

 • uvc

  Transportbanddesinfestie met UVC-licht

  Desinfecteert u transportbanden nog met water en chemicaliën?
  Oppervlakte contact is één van de meest voorkomende oorzaken waardoor vlees besmet kan raken met bacteriën, schimmels, gisten en virussen. Een slechte productkwaliteit als gevolg van besmetting kan funest zijn voor uw naam als goede leverancier.Het toepassen van UVC-banddesinfectie verkleint voedselveiligheid risico’s, verbetert de productiekwaliteit én levert geld op, omdat er minder productiestops nodig zijn. Lees in dit dossier meer over de werking van UVC-licht, de testresultaten bij vlees en vleesversnijder en de voordelen van UVC-licht.

  Lees de whitepaper

 • Winterrecepten

  Winterrecepten

  Het is winter en uw klanten willen mooie gerechten op tafel zetten, met heerlijke stukken kwaliteitsvlees. Hoe helpt u ze op weg? Vleesmagazine is in haar archief gedoken en heeft de mooiste recepten voor u op rij gezet in deze whitepaper. Dit kunt u gebruiken ter inspiratie of als praktisch naslagwerk.

  Lees de whitepaper

 • Allergenenwet

  De allergenenwetgeving is 13 december 2014 ingegaan. Dit roept nog steeds veel vragen op onder slagers. Hoe gaat u met deze nieuwe wetgeving om? Via de whitepaper geeft Vleesmagazine, in samenwerking met Misset Horeca en de KNS, antwoord op deze vraag.

   

  Lees de whitepaper

 • Zondagsopening

  Vleesmagazine heeft alle belangrijke informatie over de zondagsopening voor u gebundeld in een zogenoemde whitepaper. Hierin leest u de voor- en nadelen van de extra openingsdag. Aan de hand van praktijkvoorbeelden reikt de redactie u tips en ervaringen aan van andere slagers, die u kunt gebruiken om tot een beslissing te komen: wel of niet open?

   

  Lees de whitepaper

Info over whitepapers en content marketing:

Op onze specifieke B2B Content Marketing website lees je meer over het maken van de ideale whitepaper:

En ook: Starten met content marketing in 5 stappen