nieuws

Hugo Kennis maakt winnaar Grote Grillworsttest 2018 bekend

Vaktechniek 858

Grillworst is onbetwist het omfietsproduct van de slager, een favoriet van veel consumenten. De KNS organiseert de wedstrijd om de lekkerste Grillworst voor slagers. Ruim 100 slagers zonden hun grillworst dit jaar in voor deze vakwedstrijd. Op donderdag 8 februari wordt de winnaar van de Grote Grillworsttest bekend gemaakt bij Hotel Van der Valk in Leusden-Amersfoort. Hugo Kennis, chef bij tv-zender 24Kitchen, reikt als juryvoorzitter de prijzen uit aan de 10 finalisten.

Hugo Kennis maakt winnaar Grote Grillworsttest 2018 bekend
Keurslagerij Warmenhoven won de Grote Grillworsttest 2017. Foto: Feike Faase

De jury van de Grote Grillworsttest 2018 bestaat uit juryvoorzitter Hugo Kennis, chef bij tv-zender 24Kitchen, bijgestaan door Jasper Gottlieb (samen met broer Marius vormen zij het beruchte kooktrio Worsten van Babel), Keurslager Koos van Essen (winnaar 2017) en Paul Bohté (namens SVO vakopleiding food). Wat maakt een goede grillworst? ‘Goede verse grondstoffen en goede kruiding is meer dan genoeg’, aldus de jury.

De finalisten:

Reageer op dit artikel