nieuws

Finalisten Lekkerste Bal Gehakt bekend

Vaktechniek 3107

De tien finalisten van de wedstrijd De Lekkerste Bal Gehakt 2017 zijn bekend.

Finalisten Lekkerste Bal Gehakt bekend
Foto: KNS

Een spannende strijd waar maar liefst 88 slagers aan mee deden. De jury bestaat dit jaar uit chefkok en tv-presentator Pierre Wind, winnaar van vorig jaar Edwin Wapenaar van de gelijknamige slagerij in Vlaardingen en Gertjan Verzijl, docent SVO vakopleiding food. Aan hen de zware maar smakelijke taak de top 10 aan te wijzen.

 

De 10 finalisten zijn geworden (op alfabetische volgorde):

Gildeslager Zumbrink uit Cothen
Keurslagerij Willy Beerens uit Liempde
Keurslager Bergerslag uit Staphorst
Keurslager Horst uit Epe
Keurslagerij Ron de Kwant uit Hank
Keurslagerij van Strien uit ’s Gravenmoer
Keurslagerij Theo Barten uit Den Haag
Landslagerij Kemkes & zn uit Vleuten
Slagerij Haak uit Capelle aan den IJssel
Slagerij Sander Haak uit Rotterdam

Keuring finaleproducten

De 10 finaleproducten worden opnieuw gekeurd bij de finalekeuring op donderdag 21 september. Voorafgaand aan de finalekeuring vindt er een mysteryaankoop plaats om te zien of het consumentenproduct overeenkomt met de wedstrijdinzending. De prijsuitreiking vindt plaats op maandag 2 oktober tijdens de NSM. Pierre Wind overhandigt die dag de prijzen aan alle finalisten, samen met de felbegeerde titel: winnaar van de Lekkerste Bal Gehakt 2017.

Reageer op dit artikel