nieuws

Webwinkel Beef&Steak opent meerdere shop-in-shops

Strategie 314

Online barbecuevleeswinkel Beef&Steak is van plan dit jaar meerdere shop-in-shops te openen in tankstations, tuincentra en barbecuewinkels. Dat vertelt eigenaar Jan Faber aan RetailWatching.

Webwinkel Beef&Steak opent meerdere shop-in-shops

Beef&Steak is inmiddels al in twee winkels te vinden. Bij een tankstation in Hoofddorp en in een tuincentrum in Osdorp. De bedoeling is om dit jaar nog zeven shop-in-shops te openen. ‘Tankstationwinkels met hun ruime openingstijden, ook in de weekenden, sluiten daar goed bij aan. Het zou een opmaat kunnen zijn naar eigen winkels’, vertelt Faber aan RetailWatching.

Faber kiest er bewust voor om zijn waar niet supermarkten te verkopen. ‘Bij een supermarkt gaat het om hele grote volumes. Het blijft vlees, en dat heeft een mate van kopieerbaarheid. Maak je jezelf dan afhankelijk van die volumes en er wordt gekopieerd, dan heb je een levensgroot probleem.’

Reageer op dit artikel