nieuws

Dutch BBQ team verdedigt de Europese Titel

Slagersnieuws

Op 19, 20 en 21 juni verdedigt het Dutch BBQ team in het Poolse Dolina Charlotty, haar in 2012 behaalde Europese titel, tijdens het Europees Kampioenschap Barbecue 2014.

Dutch BBQ team verdedigt de Europese Titel
Frans Bon: samen met teamgenoten op naar EK BBQ 2014 in Polen. Foto: Michel Zoeter.

Een nieuwe uitdaging voor dit EK is dat ieder team wordt gevraagd om, buiten de officiële wedstrijd om, een signatuurgerecht  te maken waarin hun land weerspiegelt wordt . Het Dutch BBQ team kiest voor ‘Dutch Cuisine’, de nieuwe Nederlandse keuken. Hiermee wil het team aangeven dat ze staat voor een stijl van BBQ waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Minder maar verantwoord vlees en meer seizoengroenten van de grill is het devies voor de toekomst.

Het team werkt voor het eerst op de grills van Roastchief.

De kokende leden  van Het Dutch BBQ Team: Frans Bon, Eric Flantua, Mitch van Egmond, Roland Ooink, Jaap Sloof en gast patissier Bastiaan van Dongen.

Reageer op dit artikel