nieuws

Nieuw samenwerkingsverband voor het ambacht

Slagersnieuws

InterKring Vers, Graaggedaan.nl en Beko Advies bundelen hun krachten om de ambachtelijke versspecialist bij te staan. Na maanden van voorbereiding wordt vrijdag 14 maart de aftrap gegeven voor dit nieuwe initiatief. Dan wordt ook de naam van de organisatie bekendgemaakt.

Nieuw samenwerkingsverband voor het ambacht

Door de krachten en de kennis van bedrijven met specifieke branche-ervaring te bundelen, kunnen versspecialisten vanaf 14 maart kiezen voor één aanspreekpunt voor reclameplanning en -uitvoering, zowel online als in de winkel. De drie participanten hebben doelen gesteld die zij kunnen realiseren dankzij de samenwerking: de lokale versspecialist ondersteunen en ontzorgen bij ‘het zich profileren in zijn eigen marktgebied en zijn onderscheidende vermogen benadrukken richting de consumenten’.

Interkring Vers is een samenwerkingsverband van groothandelsbedrijven in vers. Graaggedaan.nl is een landelijk platform met full-service webwinkel en websites voor versspecialisten. Beko Advies is het vertrouwde advies- en reclamebureau in de bakkerijbranche.

Reageer op dit artikel