nieuws

Wordt online-vlees dé trend?

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Nederland anno 2020. De slager als vleesverkoper is uit het straatbeeld verdwenen. Wie hoogwaardig vlees wil kopen, doet dit tegenwoordig met één druk op de knop, via internet.

Wordt online-vlees dé trend?

DOETINCHEM – Nederland anno 2020. De slager als vleesverkoper is uit het straatbeeld verdwenen. Wie hoogwaardig vlees wil kopen, doet dit tegenwoordig met één druk op de knop, via internet.

Een realistisch beeld?

Wat het antwoord ook is, Feit is wel dat online vlees bestellen een vlucht neemt.

Online-slager Matthijs van der Pijl is daar een goed voorbeeld van. Nog maar een jaar geleden begon hij met Beef & Steak.nl. Dit groeide uit tot Vleesbezorgen.nl en inmiddels is hij hiermee ook in België actief.

Vorige week introduceerde hij de nieuwe loot aan de stam: Steakservice.nl. Een vleeswebsite, speciaal gericht op de horeca.

Wordt online vlees bestellen dé trend?

Stem mee met onze nieuwe stelling over dit onderwerp.
Stem hier of klik rechtsboven op ‘poll’

Reageer op dit artikel