nieuws

Vleesspecialisten in tweede ronde Smaakvol 2009

Slagersnieuws

DOETINCHEM – Wie maakt het beste authentieke product of concept van Nederlandse bodem. Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, houdt, in samenwerking met de Taskforce Multifunctionele Landbouw, deze landelijke competitie. Vier vleesspecialisten zijn doorgedrongen tot de tweede ronde.

Vleesspecialisten in tweede ronde Smaakvol 2009

DOETINCHEM – Wie maakt het beste authentieke product of concept van Nederlandse bodem. Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, houdt, in samenwerking met de Taskforce Multifunctionele Landbouw, deze landelijke competitie. Vier vleesspecialisten zijn doorgedrongen tot de tweede ronde.

Dit zijn: Toon en Dianne van Rooij uit Cromvoirt met Weivlees, De Schelfer in Geesteren met de Achterhoekse variant op de Coppa, Schoon Natuurvlees & Eetvilla van den Brink met rundvleesproducten van Belgisch Witblauw koeien en Wagyu Farm met rundvlees.
In juli worden de finalisten bekend. Zij strijden op 25 september om de titel. De prijs wordt uitgereikt door topkok Jonnie Boer van de Librije in Zwolle.
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels