nieuws

Vers centraal op vakbeurs Innofresh

Slagersnieuws

ROTTERDAM – Van vers produceren, verpakken tot consumeren, vakwedstrijden, demonstraties, innovaties. Tijdens de vakbeurs Innofresh (21-23 september in Ahoy Rotterdam) komt het allemaal aan bod.

Vers centraal op vakbeurs Innofresh

ROTTERDAM – Van vers produceren, verpakken tot consumeren, vakwedstrijden, demonstraties, innovaties. Tijdens de vakbeurs Innofresh (21-23 september in Ahoy Rotterdam) komt het allemaal aan bod.

De netwerkorganisatie Nederlands Vers Specialisten (NVS) houdt vijf nationale kampioenschappen, waarbij alle deelnemers hun vakkundigheid in het bereiden van producten kunnen etaleren. Of het nu gaat om een bijzonder broodje maken, biefstuk bakken, toveren met salades, variëren met vis of het bereiden van een spannend kipgerecht. Iedereen kan een gooi doen naar de nationale titel. Inschrijven kan via www.nvsnetwerk.com

Wedstrijden
Naast de kampioenschappen en de innovaties van exposanten, vinden tijdens de beurs de SVO Verswedstrijden en SVO Leerlingen wedstrijden plaats. Op het paviljoen Week van de Smaak kan de individuele smaakprikkel worden getest tijdens de kookdemonstraties van Pierre Wind. Tevens wordt het meest innovatieve versbedrijf bekendgemaakt tijdens de VERS Top 100 2009.

Voorinschrijving
Bezoekers kunnen zich vooraf inschrijven voor de beurs. Van diegenen die dat tot nu toe hebben gedaan, is 64 procent beslisser of mede-beslisser, aldus de organisatie.
Meer informatie: www.innofresh.nl