nieuws

Slager Vaartjes maakt Bossche Beuling

Slagersnieuws

ROSMALEN – Slachtafval van varkens gebruiken voor het maken van een streekproduct. Dit puur ambachtelijke handwerk is voor Jan Vaartjes hobby. In de avonduren kan de slager zich er helemaal op uitleven.

Slager Vaartjes maakt Bossche Beuling

ROSMALEN – Slachtafval van varkens gebruiken voor het maken van een streekproduct. Dit puur ambachtelijke handwerk is voor Jan Vaartjes hobby. In de avonduren kan de slager zich er helemaal op uitleven.

Bossche Beuling, gemaakt van slachtresten, bouillon en meel, wordt nog maar door enkele slagers in ons land gemaakt en Gildeslager Jan Vaartjes  is een van hen. 

In juni 2011 nam Vaartjes de slagerij van Ger Coenraads in hartje Rosmalen over. 

Een reportage over Vaartjes en Bossche Beuling in Vleesmagazine van april 2012 (verschijningsdatum 17 april).