nieuws

Nieuwe deelnemers Ambachtspaviljoen Slavakto

Slagersnieuws

UTRECHT – Van verse tomatensoep en mooie wijnen tot Surinaamse vleeswaren en bijzondere kruiden. Het Ambachtspaviljoen op de Slavakto wordt steeds gevarieerder.

Nieuwe deelnemers Ambachtspaviljoen Slavakto

UTRECHT – Van verse tomatensoep en mooie wijnen tot Surinaamse vleeswaren en bijzondere kruiden. Het Ambachtspaviljoen op de Slavakto wordt steeds gevarieerder.

Afgelopen week hebben zich drie nieuwe exposanten gemeld, laat de organisatie weten; de firma PUUR Tomaat, Milan Surinaamse vleeswaren en Egbert Kruiswijk Vleesproducten.

De firma PUUR Tomaat BV, een initiatief van vijf tomatentelers, maakt verse tomatensoep. Soep volgens grootmoeders recept met vermicelli en lekkere balletjes. PUUR Tomaat is gemaakt van verse tomaten (ter illustratie: 900 ml bevat 720 gram verse trostomaten) en bevat geen conserveringsmiddelen, geur-, kleur-, en smaakstoffen. De soep wordt verkocht door slagers en poeliers

Kenneth Milan van Milan Surinaamse vleeswaren is van beroep slager. Hij is gestart met het maken van bloed- en vleesworst, maar maakt inmiddels ook Fa-sjong, zoutvlees, varkensstaart, Bere en Fladder. Het bedrijf is gevestigd in Opperdoes en inmiddels bij de meeste Toko’s wel bekend.

Egbert Kruiswijk Vleesproducten is gespecialiseerd in het verwerken van vers varkensvlees en de productie van diverse soorten vleeswaren, zoals hoogwaardige ham-, spek- en worstproducten. Andere exposanten op het Ambachtspaviljoen zijn: Schouten wijnimport, Hekos Oriental food, Frans import culinair, Postma vleeswaren, India kruiding en Scheria van Santen.

Meer berichten over Slavakto

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels