nieuws

KLM brengt kalfsvlees in de lucht

Slagersnieuws

APELDOORN – De samenwerking tussen KLM en VanDrie Group heeft er toe geleid dat kalfsvlees op de menukaart is opgenomen. Het betreft een voorgerecht en een hoofdgerecht.

KLM brengt kalfsvlees in de lucht

APELDOORN – De samenwerking tussen KLM en VanDrie Group heeft er toe geleid dat kalfsvlees op de menukaart is opgenomen. Het betreft een voorgerecht en een hoofdgerecht.

Topkok Pascal Jalhaij stond aan de basis van de twee gerechten. Het voorgerecht bestaat uit een dun gesneden kalfslende, opgediend met mango, tomaat en een romige guacemole. Dit gerecht wordt aan alle passagiers van de business class geserveerd.Eén van de drie te kiezen hoofdgerechten is een pastrami van kalfsvlees geserveerd met een wasabi-beurre Blanc, gekruide romige rijst, zoetzure selderij en een taartje van witlof. Om Pascal Jalhaij te citeren: Smaak is een complexe fusie van ervaring, goede ingrediënten en passie.

Op de menukaart staat een bondige uitleg van de VanDrie Group: het logo staat synoniem voor ‘Controlled Quality Veal’: Duurzame productie, vakmanschap en voedselveiligheidsgarantie.

Reageer op dit artikel