nieuws

Front-cooking nieuw op IFFA

Slagersnieuws

FRANKFURT – De Duitse slagersorganisatie DFV houdt tijdens de beurs IFFA (8-13 mei) de Internationale frontcookingwedstrijd.

Front-cooking nieuw op IFFA

FRANKFURT– De Duitse slagersorganisatie DFV houdt tijdens de beurs IFFA (8-13 mei) de Internationale frontcookingwedstrijd.

Gespecialiseerde slagersbedrijven vallen steeds vaker terug op moderne marketing, om vlees en vleesspecialiteiten met succes op de markt te brengen. Front-cooking wordt steeds belangrijker om de ambachtelijke slagersvaardigheden voor te stellen, zowel in de winkel als in de partyservice.

Fingerfood
Daarom is er tijdens de IFFA, de beurs die van 8 mei tot 13 mei wordt gehouden in Frankfurter Messe, ook een Europese wedstrijd voor schotels, fingerfood en partyservice, in samenwerking met de internationale slagersconfederatie.

Deze wedstrijd houdt rekening met de trend van convenience-producten in de partyservice.

IFFA, de internationale toonaangevende beurs voor de vleesindustrie, is van 8 tot 13 mei in Frankfurt am Main.

Lees ook:
IFFA-nieuws: Consument traceert vlees via internet (3 maart 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over beurzen