nieuws

De Twentse slagerij opent in Albergen

Slagersnieuws

ALBERGEN – Robert en Linda Westerik uit Almelo beginnen 2 juni in Albergen een slagerij onder de naam ‘de Twentse Slagerij.

De Twentse slagerij opent in Albergen

ALBERGEN – Robert en Linda Westerik uit Almelo beginnen 2 juni in Albergen een slagerij onder de naam ‘de Twentse Slagerij.’

Na ruim 38 jaar stoppen Johan en Jeannet Oerbekke met hun slagerij aan de J. van Lochemstraat. Door aanhoudende gezondheidsklachten was het echtpaar genoodzaakt een stapje terug te doen, meldt De Twentsche Courant Tubantia. Daarnaast voelen hun beide zonen niets voor het slagersvak, zodat er geen opvolger beschikbaar was. Daarom werd besloten de winkel- en werkruimte te verhuren of te verkopen. Dat lukt tot hun verrassing snel.

Vaste klanten hoeven niet bang te zijn dat hun product uit het schap verdwijnt. Johan zal zijn ervaring en recepten doorgeven en waar nodig de helpende hand bieden. Linda en Robert Westerik zijn dolenthousiast.

Zaterdag 29 mei van 15.00 tot 20.00 uur is in Slagerij Oerbekke een afscheids- en introductiefeestje. Woensdag 2 juni opent de Twentse Slagerij haar deuren. Vanaf die tijd is de winkel wekelijks van dinsdag tot en met zaterdag open.

Lees ook:
Slagerij Boeve in modern jasje (17 mei 2010)
Erwin Wilbers neemt slagerij over (6 mei 2010) 
Slagerij Zeegers dertig jaar in Oss (3 mei 2010) 

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over overnames

 

Reageer op dit artikel