nieuws

Aparte barbecue slager Cecchini (film)

Slagersnieuws

PANZANO – Slager Dario Cecchini bedient zijn gasten met een serie gebarbecuede verrukkingen van het vlees van de Chianina-koe.

PANZANO – Slager Dario Cecchini bedient zijn gasten met een serie gebarbecuede verrukkingen van het vlees van de Chianina-koe.  

Boven de slagerij van Dario Cecchini in het Toscaanse gehuchtje Panzano (zo’n 700 inwoners) staat in de Officina della bistecca een lange tafel voor zo’n veertig gasten. Het menu – waarvan gewaarschuwd wordt dat het niet voor lieden van middelmatige eetlust geschikt is – kost vijftig euro all-in en voorziet in een serie vleesproducten, met als hoogtepunt de bistecca Fiorentina die door Cecchini met veel gevoel voor theater wordt gepresenteerd.

Klik hier voor de filmbeelden

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels