fotoreportage

Fotoreportage: VAS 2016, de rubriekwinnaars

Slagersnieuws

De vakwedstrijden op de VAS 2016 heeft veel rubriekswinnaars opgeleverd. Bekijk de fotoreportage hieronder voor het overzicht.

Fotoreportage: VAS 2016, de rubriekwinnaars

De jury gaf aan dat het niveau van de vakwedstrijden ongekend hoog was. Ze hebben tijdens de keuringsdagen genoten van alle mooie én lekkere producten. Het aantal inzendingen van de vakwedstrijden was met 1304 ingezonden producten een evenaring van de hoeveelheid beoordeelde producten tijdens de vorige editie van de vakwedstrijden.

Kampioen rubrieken worstmaken jongeren:

Categorie Gedroogde enof gerookte rauwe vleeswaren Nagelholt van Gijs Meenink uit Neede

 

 

Categorie Gedroogde en/of gerookte rauwe vleeswaren: de Nagelholt van Gijs Meenink uit Neede

 

 

 

Categorie Gekookte, gegrilde enof gebraden vleeswaren Rosemary Porchetta van Wim Veldman uit Joure

 

 

 

Categorie Gekookte, gegrilde en/of gebraden vleeswaren: Rosemary Porchetta van Wim Veldman uit Joure

 

 

Categorie Rookworst Gelderse rookworst in natuurdarm van Femke van Vuuren uit Arnhem

 

 

 

Categorie Rookworst: Gelderse rookworst in natuurdarm van Femke van Vuuren uit Arnhem

 

 

Categorie Verduurzaamde worstsoorten en osseworst: Borgmennekes van Gijs Meenink uit Neede (zie eerste foto)

Categorie Leverworst en bloedworstsoorten Lichtgerookte hausmacher in natuurdarm van Jarno de Boer uit Wanneperveen

 

 

Categorie Leverworst en bloedworstsoorten: Lichtgerookte hausmacher in natuurdarm van Jarno de Boer uit Wanneperveen

 

 

Categorie Grillproducten:

Gevulde grillworst met Toscaanse quiche van Jarno de Boer uit Wanneperveen (zie vorige foto)

Kampioen rubrieken worstmaken:

Categorie Gedroogde enof gerookte rauwe vleeswaren Runder rookvlees van Peter Tap uit Ameide

 

 

 

Categorie Gedroogde en/of gerookte rauwe vleeswaren: Runder rookvlees van Peter Tap uit Ameide

 

 

Categorie Gekookte, gegrilde enof gebraden vleeswaren Pekelvlees van Cor Verhoef uit Almere Haven

 

 

 

Categorie Gekookte, gegrilde en/of gebraden vleeswaren: Pekelvlees van Cor Verhoef uit Almere Haven

 

 

Categorie Gekookte worstsoorten Jachtworst in natuurdarm van Leo Hermanns uit Nederweert

 

 

 

Categorie Gekookte worstsoorten: Jachtworst in natuurdarm van Leo Hermanns uit Nederweert

 

 

Categorie Paardenworst Han Janmaat uit Hilversum

 

 

 

Categorie Paardenworst: Paardenworst van Han Janmaat uit Hilversum

 

 

Categorie Rookworst Fijne rookworst in natuurdarm van Pepijn Putman uit Arnhem

 

 

 

Categorie Rookworst: Fijne rookworst in natuurdarm van Pepijn Putman uit Arnhem

 

 

Categorie Verduurzaamde worstsoorten Spiralami in natuurdarm van Jacob Kempenaar uit Oosterhesselen

 

 

 

Categorie Verduurzaamde worstsoorten: Spiralami in natuurdarm van Jacob Kempenaar uit Oosterhesselen

 

 

Categorie Ossenworst Ossenworst in natuurdarm van Berend Laan in Heemskerk

 

 

 

Categorie Ossenworst: Ossenworst in natuurdarm van Berend Laan in Heemskerk

 

 

Categorie Leverworst en bloedworstsoorten Twentse bakbloedworst van Rein Hofman uit Diepenheim

 

 

 

Categorie Leverworst en bloedworstsoorten: Twentse bakbloedworst van Rein Hofman uit Diepenheim

 

 

Categorie Grillproducten Provençaalse kip van Cees de Bouter uit Amsterdam

 

 

 

Categorie Grillproducten: Provençaalse kip van Cees de Bouter uit Amsterdam

 

 

Categorie Specialiteiten en pates Honing peper pate van Kevin van Ginkel uit Amerongen

 

 

 

Categorie Specialiteiten en patés: Honing peper paté van Kevin van Ginkel uit Amerongen

 

 

Kampioen Traiteurspecialiteiten jongeren:

Herfst quiche van Femke van Vuuren uit Arnhem (zie derde foto)

Salades:

Salades Rundvlees salade van Carst-Jan van de Wetering uit Meppel

 

 

 

Rundvlees salade: Carst-Jan van de Wetering uit Meppel

 

 

 

Categorie Soepen Zeeuwse vissoep van Bart Minderhout uit Goes

 

 

 

Ovenschotels, maaltijden, maaltijdcomponenten: Pasta di Pesto van Robin Owel uit Katwijk

 

 

 

Kampioen Traiteurspecialiteiten:

Categorie Erwtensoep Grootmoeders erwtensoep van Bart Minderhout uit Goes

 

 

 

Categorie Soepen: Zeeuwse vissoep van Bart Minderhout uit Goes

 

 

 

Categorie Erwtensoep: Grootmoeders erwtensoep van Bart Minderhout uit Goes (zie vorige foto)

Categorie Snacks Pulled pork krokantje van Roelof Ende uit Leidschendam

 

 

 

Categorie Snacks: Pulled pork krokantje van Roelof Ende uit Leidschendam

 

 

Categorie Salades Kip coctail salade van Hans Halman uit Den Helder

 

 

 

Categorie Salades: Kip coctail salade van Hans Halman uit Den Helder

 

 

Categorie Ovenschotels, maaltijden, maaltijdcomponenten Vlaamse varkenswang van Rob Pouw uit Soest

 

 

 

Categorie Ovenschotels, maaltijden, maaltijdcomponenten: Vlaamse varkenswang van Rob Pouw uit Soest

 

 

Creatieve – Traiteurschotels:

Categorie Geschenk ideeën Droge worst lekker S van Erik Groot uit Lutjebroek

 

 

 

Categorie Geschenk ideeën: Droge worst lekker ’S van Erik Groot uit Lutjebroek

 

 

Categorie Sierschotels: Luxe hapjes van Ab van Leeuwen uit Lunteren (foto ontbreekt)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels