artikel

Aan de slag met het winnende gouden recept: Sukadebraad

Het Recept

Nathan Burggraaf wist op 4 april met zijn Sukadebraad de Gouden Slagersring 2017 te winnen. Vleesmagazine publiceert dit innoverende recept. Een mooi product om uw assortiment mee aan te vullen.

Aan de slag met het winnende gouden recept: Sukadebraad

Het winnende product, de Sukadebraad heeft volgens wedstrijdleider van de Gouden Slagersring, Paul van Trigt, maar liefst drie toepassingsmogelijkheden: als vleeswaren, als snack en als maaltijdcomponent. ‘Het product is zeer innovatief. Het heeft de karakteristieke, volle smaak van stoofvlees en is zeer mals. De combinatie van kruiden, vlees en jus is erg mooi’, aldus Van Trigt.

Hoge marge

De marge op het Sukadebraad is hoog. Burggraaf vervaardigt een kilo product voor 3,50 euro en verkoopt het Sukadebraad voor 15,95 euro per kilo. ‘Ik ben heel benieuwd of er ook al andere slagers zijn, die dit product in hun assortiment hebben opgenomen. Zelf ben ik nog niet toegekomen een ander in 2017 genomineerd product te maken, maar dat ga ik zeker doen.’

Bekijk hier het recept van de Sukadebraad.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels