nieuws

Slagerspassie nu als app te downloaden

Nieuws 63

Slagerspassie.nl, de digitale inspiratieomgeving voor de slagersbranche, is er nu in de vorm van een app. De app is gratis op mobiele telefoon en/of tablet te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store. Naast de app blijft Slagerspassie.nl ook te bezoeken via tablet of computer.

Slagerspassie nu als app te downloaden

Het downloaden en installeren van de Slagerspassie-App op smartphone of tablet is heel gemakkelijk. Zoek in de app-store op het trefwoord ‘slagerspassie’. Wanneer de app verschijnt is deze, in beide app-stores, gratis te downloaden. Na het downloaden verschijnt de app als icoontje op het dashboard van de telefoon. De app wordt na klikken op dit icoontje geopend.

Eerder aangemaakte profielen, gebruikersnaam en wachtwoord, zijn ongewijzigd, wel moet de gebruiker de eerste keer nadat installatie van de app opnieuw inloggen. Gebruikers zonder profiel kunnen deze in de app direct aanmaken. Vul stapsgewijs de velden in bij registeren om aan de slag te gaan met de app.

Na het openen van de Slagerspassie-app verschijnt de bekende homepage met het meest recente magazine, laatste nieuws, de laatst geplaatste foto’s, reacties en top 5 van de populairste magazines en sociale mediaberichten. Makkelijk door te scrollen en via de navigatiebalk onderaan zijn andere magazines te bekijken maar is ook het plaatsen van foto’s, profiel en veel gestelde vragen beschikbaar. De Slagerspassie-app biedt ook notificaties bij een nieuw magazine of nieuwsbericht.

Doel Slagerspassie

Het doel van Slagerspassie is om de professionaliteit en kwaliteit te verhogen en zo een toekomstbestendige branche te blijven. Het aantal onderwerpen van de magazines is enorm gevarieerd van varken tot verssamenwerking van pensioen tot online verkopen.

Initiatief

Slagerspassie is een initiatief van de stichting Vormings- en Ontwikkelingsfonds in het Slagersbedrijf (VOS) waarin de Koninklijke Nederlandse Slagers, FNV en CNV Vakmensen, zijn verenigd in het bestuur.

Reageer op dit artikel