nieuws

Wie is de beste slager van 2012?

Nieuws

Aanstaande maandag is het zover: de uitreiking van de Slagerij van het Jaar-verkiezing. Welke slager mag zich de beste van het jaar 2012 noemen? Naast de bekendmaking van de Slagerij van het Jaar worden ook prijzen uitgereikt in de categorieën: Beste Culinaire Slagerij, Meest Talentvolle Ondernemer, Meest Talentvolle Slager en Beste Biologische Slager.

Wie is de beste slager van 2012?

De acht finalisten die kans maken op de titel zijn: Beerens Slagerij & Traiteur, Best; Culinaire slagerij Wapenaar, Vlaardingen; Harmsen, Keurslager, Diepenveen; Keurslager Antonis, Veldhoven; Keurslager A.J.P. Klaver, Schagen; Keurslager H.P. van Linschoten, Rotterdam; Keurslager Spijkerman, Akkrum; Slagerij & Traiteur Beerens, Eindhoven. Zij zijn in oktober bezocht door de jury, bestaande uit een koppel van SVO en Winkelmanagement. Ook is er een productkeuring gedaan door een collega-slager, een horeca-kok en heeft KKBL een bacteriologische keuring verricht.

De winnaar wordt maandagavond 12 november in restaurant-boerderij Mereveld te Utrecht bekendgemaakt.

Programma

19.30 uur Ontvangst
20.00 uur Welkomstwoord door Harrie Leijten, hoofdredacteur Vleesmagazine
20.25 uur Interview met Slagerij van Chateaubriand, winnaar Slagerij van het jaar 2011
20.40 uur De jury aan het woord
20.50 uur Bekendmaking winnaars categorieprijzen
• Beste culinaire slagerij
• Meest talentvolle ondernemer
• Meest talentvolle slager
• Beste biologische slager
21.10 uur Pauze
21.30 uur Bekendmaking Nummers 8 – 4
21.40 uur Bekendmaking Top 3 van de Slagerij van het Jaar verkiezing 2012
21.55 uur Naborrel
Een feestelijke toast op de winnaar en voldoende gelegenheid om na te praten met uw collega’s
±23.00 uur Einde van de avond

Slagerij van het Jaar is een jaarlijks terugkerende wedstrijd georganiseerd door vakblad Vleesmagazine. Deelnemende bedrijven worden onder andere beoordeeld op bedrijfsvoering, klantvriendelijkheid, kwaliteit en smaak van de producten.

Reageer op dit artikel