nieuws

Wildeboer: ‘honkbalknuppel in de nek

Industrienieuws

LEEUWARDEN – Het verlies van het kort geding tegen minister Verburg voelt ‘als een honkbalknuppel in de nek’. Dat zegt directeur Harrie Wildeboer in een eerste reactie op de schriftelijke uitspraak van maandagochtend.

Wildeboer: ‘honkbalknuppel in de nek

 

LEEUWARDEN – Het verlies van het kort geding tegen minister Verburg voelt ‘als een honkbalknuppel in de nek’. Dat zegt directeur Harrie Wildeboer in een eerste reactie op de schriftelijke uitspraak van maandagochtend.

‘De laatste 12 weken hebben we alleen maar klappen gehad. We laten de kop niet hangen, maar het wordt wel moeilijk om de toko te laten draaien’, aldus Wildeboer tegen meatandmeal.nl.

Of het bedrijf in hoger beroep gaat, weet hij nog niet. Hij heeft het vonnis nog niet helemaal gelezen en moet nog met de advocaat overleggen. Erg happig op verder procedureren lijkt Wildeboer echter niet. ‘Daar gaan weer jaren overheen en het kost alleen maar geld’, aldus Harrie Wildeboer. Zijn vader Aaldert Wildeboer zei later op de ochtend tegen het ANP zijn juridische strijd tegen Verburg te staken.


Download hier het vonnis

Lees ook:

Verburg ‘rectificeerde’ al 3 keer in zaak Wildeboer (23 juni 2008)
Friesland Vlees verliest kort geding tegen Verburg (23 juni 2008)
Bonden teleurgesteld in Kamer over Friesland Vlees (18 juni 2007)
Wildeboer: ‘goed gevoel’ na kort geding (13 juni 2008)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:
Alle berichten over Friesland Vlees

Reageer op dit artikel