nieuws

Aart Voets krijgt drie ton mee bij vertrek

Industrienieuws

VEGHEL – De gewezen directeur foodretail, Aart Voets van Sligro krijgt bijna drie ton mee als afkoopsom voor zijn vertrek. Voets, voorheen ook directeur van vleeswarenfabrikant Stegeman, vertrok in mei na een meningsverschil.

Aart Voets krijgt drie ton mee bij vertrek

VEGHEL – De gewezen directeur foodretail, Aart Voets van Sligro krijgt bijna drie ton mee als afkoopsom voor zijn vertrek. Voets, voorheen ook directeur van vleeswarenfabrikant Stegeman, vertrok in mei na een meningsverschil.

Een voor dinsdag geplande bijzondere aandeelhoudersvergadering (Bava) gaat daarom niet door. Het precieze bedrag wat Voets mee krijgt is 284.133 euro.

Problemen
Door het afgelasten van de Bava, blijft onduidelijk welk verschil van inzicht Voets en Sligro precies hadden. Problemen bij de supermarktformule Golff zouden een belangrijke rol spelen.

Impuls
Voets was bezig om de prestaties van deze en andere supermarkten een flinke impuls te geven. Vooral het winkelbeeld moest worden aangescherpt en de omzet en marges moesten omhoog, zei Voets recent nog op de aandeelhoudersvergadering.

CV
Aart Voets was sinds 1 september 2004 directeur foodretail bij Sligro. Hij volgde destijds Jan Geerdink op. Daarvoor sinds 1999 algemeen directeur van Meester Stegeman. Daarvoor werkte hij onder meer bij Ahold. In maart 2005 werd Voets tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering ook benoemd tot statutair directeur van Sligro Food Group N.V.

Lees ook:
Sligro zet Aart Voets aan de kant (15 mei 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Sligro

Reageer op dit artikel