nieuws

Wagyu Carpaccio noviteit De Drie Morgen

Industrienieuws

PURMEREND – De Drie Morgen, dat de verkoop van het Wagyu-vlees van de gelijknamige boerderij uit Noord-Holland verzorgt, heeft samen met Scheemda’s Rundvleesspecialiteiten een nieuw product ontwikkeld voor de horeca: Wagyu Carpaccio.

PURMEREND – De Drie Morgen, dat de verkoop van het Wagyu-vlees van de gelijknamige boerderij uit Noord-Holland verzorgt, heeft samen met Scheemda’s Rundvleesspecialiteiten een nieuw product ontwikkeld voor de horeca: Wagyu Carpaccio.

Het product dat tot stand is gekomen na een lang traject met verschillende leveranciers. In Scheemda’s rundvleesspecialiteiten heeft DeDrieMorgen de juiste partner gevonden. ‘Het is hen gelukt om de specifieke en verfijnde smaak van Wagyu in deze carpaccio te behouden,’ aldus Gerben Vermaning van DeDrieMorgen. ‘Het unieke aan onze koeien is dat ze 100% raszuiver zijn. Daarmee onderscheiden we ons van de meeste aanbieders van Wagyu-vlees.’ 

In Vleesmagazine van augustus 2011 was een reportage te lezen over De Drie Morgen en Wagyu.

Lees ook:
Boer lyrisch over wagyu-vlees (film)  (6 april 2011)

Reageer op dit artikel