nieuws

Vleesboek voor slagers

Industrienieuws

ZWOLLE – Dit najaar verschijnt het boek ‘Het festijn van Vlees & Wijn’, exclusief voor de slager. Hierin geven 28 Nederlandse chef-koks van bekende sterrenrestaurants hun beste vleesrecept prijs.

Vleesboek voor slagers

ZWOLLE – Dit najaar verschijnt het boek ‘Het festijn van Vlees & Wijn’, exclusief voor de slager. Hierin geven 28 Nederlandse chef-koks van bekende sterrenrestaurants hun beste vleesrecept prijs.

Schrijver Hans Melissen, bekend van tv-programma Villa Felderhof, en onder meer de wijnboeken ‘Rare druiven en Vrolijke Fransen’ en ‘Chateau Poeha’ heeft vorig jaar het boek ‘Het festijn van Kaas & Wijn’ gelanceerd, exclusief voor de kaas- en wijnspeciaalzaken.

Melissen is op dit moment samen met topchefs, waaronder Jonnie Boer van De Librije, bezig met de ontwikkeling van dit boek dat met mooie foto’s (80 pagina’s) wordt uitgevoerd op A5 formaat. Slagers kunnen het boek voordelig bestellen. Voorinschrijving voor 1 september via de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) levert een voordeel op.

Lees ook:
Recepten kalfsvlees Peter’s farm in kookboek (3 mei 2010)
Eerste Joods kookboek varkensvlees (10 februari 2010)
Burgemeester brengt ode aan slager (2 februari 2010)
Slager Zwetsloot model voor prentenboek (4 september 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over recepten

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels