nieuws

VION breidt activiteiten uit in Amerika

Industrienieuws

SON EN BREUGEL – VION en Land O’ Lakes hebben overeenstemming bereikt over de acquisitie van Innovative Proteins in Maquoketa (USA), onderdeel van Land O’ Lakes.

VION breidt activiteiten uit in Amerika

SON EN BREUGEL – VION en Land O’ Lakes hebben overeenstemming bereikt over de acquisitie van Innovative Proteins in Maquoketa (USA), onderdeel van Land O’ Lakes.

Innovative Proteins is een hoogwaardige producent van plasmapoeders voor toepassingen in feed. De acquisitie past in de strategie van VION Ingredients van geografische uitbreiding in selectieve marktsegmenten waarin toegevoegde waarde kan worden gerealiseerd. VION Ingredients is met haar bedrijf Sonac actief in de productie van plasmapoeders. Met deze acquisitie krijgt Sonac toegang tot de Amerikaanse markt. Sonac sluit hiermee aan op de behoefte van haar mondiale klanten aan partnerships.

Land O’Lakes, Inc. is een Amerikaanse food- en landbouwcoöperatie met agrarische aandeelhouders. Land O’Lakes realiseert een jaaromzet van USD 10 miljard en telt ca. 9.000 werknemers. Het bedrijf levert allerlei voedingsingrediënten voor mens en dier aan een internationale klantenkring. Innovative Proteins, een dochteronderneming van Land O’Lakes, telt 30 medewerkers.

Lees ook:
Vion ziet licht herstel over 2009 (19 mei 2010)
Vion wil kwaliteitssysteem dierenartsen (25 maart 2010) 

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over Vion

Reageer op dit artikel