nieuws

VanDrie Group hoogst genoteerde familiebedrijf in Transparantiebenchmark

Industrienieuws

MIJDRECHT – De VanDrie Group, wereldmarktleider in kalfsvlees, is het hoogst genoteerde familiebedrijf in de jaarlijkse Transparantiebenchmark 2010 van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I).

MIJDRECHT – De VanDrie Group, wereldmarktleider in kalfsvlees, is het hoogst genoteerde familiebedrijf in de jaarlijkse Transparantiebenchmark 2010 van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie (EL&I).

Deze benchmark beoordeelt de verslaglegging op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van de 500 grootste bedrijven. Binnen de agribusiness bezet de VanDrie Group de derde plaats na Nutreco en FrieslandCampina.

Keten duurzamer

Henny Swinkels, Director Corporate Affairs van de VanDrie Group: ‘We investeren al jaren in een goede samenwerking met verschillende partijen in de keten. Door ook regelmatig de dialoog aan te gaan met maatschappelijke organisaties, overheden en politiek, wordt ons MVO-beleid steeds verder aangescherpt. Transparantie hierover is van belang om de keten steeds duurzamer te maken.’ 

De vijf speerpunten van het MVO-beleid van de VanDrie Group zijn voedselveiligheid, dierenwelzijn, aandacht voor medewerkers, ketenpartners en omgeving en het nastreven van het cradle to cradle-principe.

 

Reageer op dit artikel