nieuws

Ter Beke boekt 3% meer omzet

Industrienieuws

NIJMEGEN/BRUSSEL – De vleeswaren- en bereidegerechtengroep Ter Beke heeft in het eerste kwartaal ongeveer 3 procent meer omzet geboekt dan in de overeenkomstige periode van 2009.

Ter Beke boekt 3% meer omzet

NIJMEGEN/BRUSSEL  – De vleeswaren- en bereidegerechtengroep Ter Beke heeft in het eerste kwartaal ongeveer 3 procent meer omzet geboekt dan in de overeenkomstige periode van 2009.

De omzetgroei deed zich voor in beide divisies. Voor het hele jaar 2010 gaat Ter Beke uit van een verdere resultaatsverbetering. Dat meldt Ter Beke in een korte tussentijdse verklaring. De groep gaat ervan uit dat de omzetgroei in het eerste kwartaal zich zal weerspiegelen in de resultaten, aldus De Tijd.

Nijmegen

Voor de rest van het jaar vertrouwt Ter Beke erop dat de groei in de twee divisies – vleeswaren en bereide gerechten – kan worden bestendigd. Op die manier zou de resultaatsverbetering die in 2009 merkbaar was, in 2010 worden voortgezet, ‘behoudens onvoorziene omstandigheden’. Ter Beke laat voorts weten dat op 23 februari de eerste steen werd gelegd van een nieuw logistiek centrum nabij Nijmegen. Daar zullen vanaf eind dit jaar alle logistieke activiteiten van Ter Beke in Nederland worden gecentraliseerd, samen met de versnijdings- en verpakkingsactiviteiten die nu in Milsbeek plaatsvinden.

In april werd een nieuwe publiciteits- en promotiecampagne voor het bereidegerechtenmerk Come a casa opgestart. Daarnaast werd een volledig vernieuwd gamma pastamaaltijden op de markt gebracht.

Lees ook:
Ter Beke maakt 8,3 miljoen winst (1 maart 2010)
Ter Beke ‘wint’ met verzekering tegen lage Britse pond (2 september 2009)
Langeveld Sleegers bouwt nieuw in Nijmegen (10 juni 2009)
Ter Beke verwacht gelijke omzet (11 mei 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Ter Beke

Reageer op dit artikel