nieuws

Tavola: filet in tonijnsaus nieuw van Ladessa

Industrienieuws

KORTRIJK – Presenteerde filetspecialist Ladessa vorig jaar tijdens de Foodweek in Utrecht de carpaccio filet amèricain, tijdens de Tavola, deze week in Kortrijk, kwam het bedrijf uit Oosterhout, opnieuw met een nieuwe filet: de Vitella Tonato.

Tavola: filet in tonijnsaus nieuw van Ladessa
Tavola: filet in tonijnsaus nieuw van Ladessa

KORTRIJK – Presenteerde filetspecialist Ladessa vorig jaar tijdens de Foodweek in Utrecht de carpaccio filet amèricain, tijdens de Tavola, deze week in Kortrijk, kwam het bedrijf uit Oosterhout, opnieuw met een nieuwe filet: de Vitella Tonato.

De Vitella Tonato is een filet amèricain van kalfs- en varkensvlees, aangelegd met een milde, bourgondische tonijnsaus.

Trendsetter
‘In Italië is dit product al bekend, wij zijn nu de eerste die het kant-en-klaar introduceren voor de Nederlandse en Belgische markt’, zegt salesmanager Arjan de Jonge. ‘Wij willen trendsetter blijven, daarom proberen we regelmatig met nieuwe en bijzondere producten te komen.’

De reacties op de niet alledaagse filet zijn volgens De Jonge tijdens de Tavola ‘zeer goed’.

De Vitella Tonato van Ladessa

Lees ook:
Tavola: Plopburgers en Bumbaschijven (11 maart 2008)
‘Tavola belangrijker dan Foodweek’ (11 maart 2008)
Tavola: Slicer begeeft zich op vega-markt
 (11 maart 2008)
Tavola: nieuwe hamlijn Jos Slippens (foto’s)  (11 maart 2008)
Veel leuk vlees op Tavola (fotoreportage) (10 maart 2008)
Foto-impressie van Anuga (15 oktober 2007)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels