nieuws

Strogoff houdt puur natuur barbecue

Industrienieuws

SCHAGEN – Strogoff FreshFood uit Schagen houdt maandag 25 augustus een barbecue waarbij WieringerWeide rundvlees op het menu staat.

Strogoff houdt puur natuur barbecue

SCHAGEN – Strogoff FreshFood uit Schagen houdt maandag 25 augustus een barbecue waarbij WieringerWeide rundvlees op het menu staat.

Tijdens de bijeenkomst, met onder andere koks van restaurants die werken met het speciale rundvlees, worden ook de stallen van Piet Ottens bezocht om een indruk te krijgen van hoe de runderen worden verzorgd.
Tevens wordt het nieuwe logo voor het WieringerWeide rundvlees onthuld.

Biefstukdelen
Wekelijks worden er vier tot zes runderen geslacht door Van Dalen’s Vleescentrale in Schagen. Strogoff laat de biefstukdelen en entrecotes twee tot drie weken rijpen. Het vlees wordt verkocht in de vorm van carpaccio, biefstuk en entrecote, heel of geportioneerd.

Wie meer informatie wil, of de barbecue wil bijwonen, kan bellen met Erik Mens (06-54941103).

Lees ook:
Strogoff belevert ook particulier (29 april 2008)
Mannen tuk op wok en barbecue (4 juni 2007)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over barbecues

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels