nieuws

Slager Wapenaar woedend op supermarkt

Industrienieuws

VLAARDINGEN – Een grapje van supermarkt C1000 wekte de woede bij Slagerij Wapenaar. De supermarktketen had het busje van de slager ingepakt in een spandoek.

Slager Wapenaar woedend op supermarkt

VLAARDINGEN – Een grapje van supermarkt C1000 wekte de woede bij Slagerij Wapenaar. De supermarktketen had het busje van de slager ingepakt in een spandoek.

Het busje, dat bij de C1000 geparkeerd stond, zet de slager sinds kort voor meerdere doeleinden in. Bijvoorbeeld als snertbus (erwtensoepbus) bij winterse festiviteiten in de stad en in de zomer wordt het voertuig gebruikt als barbecuebus. De gerechten worden in de bus gepresenteerd en achter de Volkswagen TT bus komt nog een aanhanger met een barbecue/smoker.

Reclame

‘De inpakaktie van de C1000 vond ik in eerste instantie belachelijk. Heel irritant. Later in de winkel heb ik de bedrijfsleider van de C1000 trouwens bedankt voor de extra publiciteit die de reclameboodschap nu in Vlaardingen heeft gekregen,’ laat Arno Wapenaar weten. ‘Maar waarom een slagertje pesten in plaats van even te bellen. Je blijft van andermans spullen af. Ik plak hun deur toch ook niet dicht.’

Volgens de C1000 was het een ludieke grap en niet bedoeld om de slager te kwetsen of te kleineren.

Arno Wapenaar was winnaar van de verkiezing Slagerij van het Jaar in 2008.

Reageer op dit artikel