nieuws

Restaurant Meat. opent deuren

Industrienieuws

AMERSFOORT – Afgelopen paasweekend opende restaurant Meat. zijn deuren. Het etablissement, gevestigd is in een monumentaal pand aan de Westsingel, is onlangs verbouwd en kende een vliegende start.

Restaurant Meat. opent deuren

AMERSFOORT – Afgelopen paasweekend opende restaurant Meat. zijn deuren. Het etablissement, gevestigd is in een monumentaal pand aan de Westsingel, is onlangs verbouwd en kende een vliegende start.

Meat. heet niet voor niets Meat. Het hoofdbestanddeel van de kaart bestaat uit vlees. Eigenaar Reinier Heijenberg: ‘Op de regelmatig wisselende kaart vinden onze gasten een variëteit aan vleessoorten. Van het meest malse Argentijnse rundvlees tot biologische kogelbiefstuk en rosé kalfsvlees. Alles van topkwaliteit en klaargemaakt op de manier waarop de gasten dat het lekkerste vinden. Dat kan als een carpaccio, maar ook van de grill. Daarnaast kunnen ook de liefhebbers van duurzaam gevangen vis en vegetariërs bij ons terecht. Ook voor hen hebben onze koks een aantal heerlijke gerechten bedacht.’

Dat het Meat.-concept aanslaat, bleek afgelopen paasweekend. ‘We hadden geen ruchtbaarheid gegeven aan de opening. Toch hebben we dit paasweekend veel gasten mogen ontvangen. Ondanks alle negatieve berichten over vlees willen gasten af en toe te kunnen genieten van een stukje vlees van topkwaliteit’, aldus Heijenberg.

Lees ook:
Vleesrestaurant zweert bij biologisch vlees (26 maart 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over restaurants

 

 

Reageer op dit artikel