nieuws

Quisine maakt kalfsfond en sauzen van Peter’s Farm® Kalfsvlees

Industrienieuws

BRUGGE – Het Belgische Quisine uit Brugge heeft een nieuwe lijn fonds en sauzen geïntroduceerd onder de merknaam Auguste.

Quisine maakt kalfsfond en sauzen van Peter’s Farm® Kalfsvlees

BRUGGE – Het Belgische Quisine uit Brugge heeft een nieuwe lijn fonds en sauzen geïntroduceerd onder de merknaam Auguste.

Quisine gebruikt voor haar fonds en sauzen kalfsvlees-grondstoffen van Peter’s Farm. Het totale assortiment bestaat uit 13 verschillende variëteiten waaronder Kalfsfond, Demi-Glace Kalf, Peperroom- en Bordelaisesaus.

Deze zullen verkrijgbaar zijn via het reguliere foodservice distributiekanaal. De nieuwe productlijn wordt tijdens de Beurs Horeca Expo 2010 in Gent (België) officieel gepresenteerd. De Horeca Expo vindt plaats van 21 tot en met 25 november.

Lees ook:
Peter’s Farm houdt open dag bij kalverhouder (9 augustus 2010)
Russische keten verkoopt Peter’s Farm kalfsvlees (17 juni 2010)
Peter’s Farm vlees terug in supers (10 juni 2010)
SIAl: Succes skinpack Peter’s Farm (foto’s 22 oktober 2008)  

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Peter’s Farm
 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels