nieuws

Jumbo bombardeert vlees tot speerpunt

Industrienieuws

ENSCHEDE – Jumbo gaat de vleesafdeling bombarderen tot speerpunt van de formule. In Enschede opende Jumbo als eerste een vleesplein. Het concept moet in alle winkels met een versplein worden uitgerold.

Jumbo bombardeert vlees tot speerpunt
Jumbo heeft vlees als een van de speerpunten in de winkels. Foto: archief Vleesmagazine

ENSCHEDE – Jumbo gaat de vleesafdeling bombarderen tot speerpunt van de formule. In Enschede opende de supermarkt als eerste een vleesplein. Het concept moet in alle winkels met een versplein worden uitgerold.

Dat staat deze maand (juni 2008) te lezen in het nieuwste nummer van vakblad Meat & Meal.

‘Wij willen excelleren met ons vlees’, zegt commercieel directeur Colette Cloosterman-Van Eerd. Klanten worden voorin de winkel direct geconfronteerd met de vleesafdeling, inclusief een kookeiland en rijpingskasten.

Het vlees wordt achter de schermen teruggekoeld, geportioneerd en verpakt.

Lees en bekijk een (foto)reportage over de nieuwe vleesafdeling van Jumbo deze maand (juni 2008) in het nieuwste nummer van Meat & Meal.

Lees ook:
Jumbo wil stoppen met ‘gecastreerd vlees’ (28 maart 2008)
Vlees Jumbo echt het malst (12 maart 2008)
Jumbo: vlees niet mals, geld terug (26 februari 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over Jumbo

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels