nieuws

‘Innovaties kunnen sneller én beter

Industrienieuws

NIJKERK – De vleesindustrie moet beter en sneller innoveren. Dat zegt directeur Peter van de Steeg van Koninklijke Buisman deze maand in het vakblad Meat & Meal.

‘Innovaties kunnen sneller én beter
'Innovaties kunnen sneller én beter'

NIJKERK – De vleesindustrie moet beter en sneller innoveren. Dat zegt directeur Peter van de Steeg van Koninklijke Buisman deze maand in het vakblad Meat & Meal.

Van de Steeg is deze maand onderwerp in Het Portret.

‘Ik zou graag de kwaliteit en snelheid van innovaties zien toenemen in onze levensmiddelenindustrie’, zegt hij. Als er goede mensen van verschillende bedrijven met creativiteit, drive en kennis worden samengebracht in een ‘transparant partnership’, zou er veel meer bereikt kunnen worden dan nu het geval is, vindt Van de Steeg.

Door de angst voor concurrentie is er echter te veel terughoudendheid, waardoor innovaties achterblijven.

Lees het Portret van Peter van de Steeg deze maand (maart 2008) in Meat & Meal.

Lees ook:
Tavola: Plopburgers en Bumbaschijven (foto’s) (11 maart 2008)
Veel leuk vlees op Tavola (fotoreportage) (10 maart 2008)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over innovaties

Gratis proefnummer Meat & Meal

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels