nieuws

Gerrit van Heijst weg bij COV

Industrienieuws

ZOETERMEER – Gerrit van Heijst verlaat de COV. De beleidsmedewerker van de brancheorganisatie voor de vleessector begint voor zichzelf.

Gerrit van Heijst weg bij COV

ZOETERMEER – Gerrit van Heijst verlaat de COV. De beleidsmedewerker van de brancheorganisatie voor de vleessector begint voor zichzelf.

Van Heijst heeft onder meer belangrijke bijdragen geleverd aan de privatisering van BSE-testen, het op maat gesneden energieconvenant voor de vleessector, de herstructurering UECBV en de positionering Agrarisch Import Platform (AIP).

Zelfstandig
Van Heijst gaat met ingang van januari 2008 verder als zelfstandig adviseur onder de naam ‘Heijwo’. Zo zal hij op projectbasis de activiteiten in het kader van de meerjarenafspraak energiebesparing voor de COV gaan uitvoeren. ook blijft hij op projectbasis secretaris van de Dutch Meat Importers Association.

Verdere activiteiten zullen liggen op het vlak van het inventariseren, analyseren en tot stand brengen van ideeën (nieuw of nog niet geconcretiseerd). ‘Gedacht kan worden aan het opzetten van organisaties of structuren, het oplossen van problemen met techniek of het hanteerbaar maken van nieuwe energie’, aldus Van Heijst.

Lees ook:
Water besparen in vlees(waren)bedrijven (29 mei 2007)

Vleessector zet mes in energie (8 februari 2007)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over de COV

Reageer op dit artikel