nieuws

Biefstukdief stal bijna voor 460 euro aan vlees

Industrienieuws

PANAMA CITY BEACH – Bijna was een man er in geslaagd 623 Amerikaanse dollar (460 euro) aan biefstukken te stelen. Alerte winkelbedienden konden een einde maken aan zijn missie, maar niet voorkomen dat hij ontsnapte.

Biefstukdief stal bijna voor 460 euro aan vlees

PANAMA CITY BEACH – Bijna was een man er in geslaagd 623 Amerikaanse dollar (460 euro) aan biefstukken te stelen. Alerte winkelbedienden konden een einde maken aan zijn missie, maar niet voorkomen dat hij ontsnapte.

‘Ik zag dat hij zes ossenhaasjes, een brisket en twee T-bone steaks in een karretje laadde en heel erg snel naar de winkeluitgang wandelde. Dat vond ik verdacht, dus ik volgde hem. Samen met een collega achtervolgden we de man op de parking. Hij liet de kar achter en kon helaas ontkomen,’ aldus een van de winkelbedienden.

De politie van Bay County is daarom nog steeds op zoek naar een man die rijdt met een zilveren Nissan Frontier uit de jaren ’90. De feiten deden zich voor in de supermarkt Publix, in Panama City Beach.

Lees ook:
Alerte slager vat vluchtende dief (29 januari 2010)
Tien jaar cel voor diefstal biefstuk (7 januari 2010)
Poelier bestolen van tientallen kalkoenen(28 december 2009)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over diefstallen

Reageer op dit artikel