nieuws

Bakstick vertelt of vlees gaar is

Industrienieuws

OIRSCHOT – Veel consumenten lopen met barbecuen een voedselinfectie op doordat ze rauw vlees eten. Met de zogenaamde Bakstick kunnen consumenten dit voorkomen.

Bakstick vertelt of vlees gaar is

OIRSCHOT – Veel consumenten lopen met barbecuen een voedselinfectie op doordat ze rauw vlees eten. Met de zogenaamde Bakstick kunnen consumenten dit voorkomen.

De Bakstick heeft een temperatuurgevoelige punt die gedurende tien seconden in het vlees moet worden gehouden.

Kleurt de punt rood, dan is het vlees gaar. ‘Veel mensen vinden het moeilijk om tijdens het barbecuen te bepalen of het vlees gaar is’, legt importeur Ton van de Ven uit. De Backstick wordt verkocht in setjes van 10 stokjes.

Lees ook:
VWA in actie tegen voedselvergiftiging (11 juli 2008)
Uitvinding: barbecueën in een zak (21 september 2006)

Kijk in ons nieuwsoverzicht voor:
Alle berichten over barbecuën

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels