nieuws

90-jarige slager nog actief (film)

Industrienieuws

VLAARDINGEN – Zijn leeftijdsgenoten zijn al lang met pensioen en moeten er niet meer aan denken om op de werkvloer te staan, maar de 90-jarige slager Gerrit de Ruiter gaat nog altijd vol goede moed naar zijn werk. Drie keer per week trekt hij zijn witte jas aan om vlees te snijden in slagerij Van Heijst in Vlaardingen. RTV Rijnmond ging bij hem op bezoek.

VLAARDINGEN – Zijn leeftijdsgenoten zijn al lang met pensioen en moeten er niet meer aan denken om op de werkvloer te staan, maar de 90-jarige slager Gerrit de Ruiter gaat nog altijd vol goede moed naar zijn werk. Drie keer per week trekt hij zijn witte jas aan om vlees te snijden in slagerij Van Heijst in Vlaardingen. RTV Rijnmond ging bij hem op bezoek. 

 

Reageer op dit artikel