nieuws

ZWAN wint reclameprijs (video)

Industrienieuws

ALMELO – ZWAN, de Nederlandse exporteur van vleesconserven, heeft in Réunion de reclameprijs Grand Match gewonnen. De Grand Match is de meest prestigieuze reclame-award in overzeese Franse gebiedsdelen en de eilanden in de Indische oceaan.

ZWAN wint reclameprijs (video)

ALMELO – ZWAN, de Nederlandse exporteur van vleesconserven, heeft in Réunion de reclameprijs Grand Match gewonnen. De Grand Match is de meest prestigieuze reclame-award in overzeese Franse gebiedsdelen en de eilanden in de Indische oceaan.

Elk jaar vindt op het eiland Réunion (voor de Oostkust van Afrika) de Grand Match des Créatives plaats, de competitie voor de beste reclamecampagnes in de regio. ZWAN was voor deze prijs genomineerd met vier TV-commercials. De 2011-campagne van ZWAN bestond uit vier animatiefilmpjes. In de commercials komen kleine cocktailworstjes voor die lijken op de voornaamste inwonersgroepen van Réunion. Sjoerd Groot, Brand Manager Zwan: ‘Met deze campagne wilden we de fun en gezelligheid benadrukken die ZWAN uitstraalt op Réunion; de cocktailworstjes worden meestal gegeten tijdens de picknick of bij de borrel.’

Met een gemiddelde consumptie van twee blikjes ZWAN per hoofd van de bevolking is ZWAN marktleider in de categorie vleesconserven.  

Reageer op dit artikel