nieuws

Workshop Beef&Steak voor vleesliefhebbers

Industrienieuws

TER AAR – Beef&Steak start op 18 augustus met een serie workshops voor vleesliefhebbers.

TER AAR – Beef&Steak start op 18 augustus met een serie workshops voor vleesliefhebbers.

De vleesliefhebbers leren waar vlees vandaan komt, wat het verschil is tussen de snitten en rundsoorten, en hoe je een steak grilt.

De eerste ‘bootcamp’ vindt plaats op 18 augustus en begint met een lesje vleeskennis. Vervolgens leert men een T-bone steak goed te grillen. De T-bone wordt gevolgd door een hele ossenhaas op de gril en enkele braadstukken. Cursisten maken daarbij hun eigen Chimichurri, de onmisbare Argentijnse steaksaus. Tenslotte is er een prijs voor de meest getalenteerde ‘steakchef’. De Butcher Boys Bootcamp kost 30 euro per persoon, de T-bone steak en de braadstukken zijn bij de prijs inbegrepen.
 

Lees alle berichten over Beef&Steak

 

Reageer op dit artikel