nieuws

Vleeswarenbedrijf Vollebregt is verkocht

Industrienieuws

ZOETERMEER – Vleeswarenbedrijf Vollebregt, dat door Galtee Meats in de etalage was gezet, is verkocht aan Ted Duijndam van Vollebregt en Ronnie Bosma van Galtee Meats.

Vleeswarenbedrijf Vollebregt is verkocht

ZOETERMEER – Vleeswarenbedrijf Vollebregt, dat door Galtee Meats in de etalage was gezet, is verkocht aan Ted Duijndam van Vollebregt en Ronnie Bosma van Galtee Meats.

De koop is vandaag beklonken, zegt Bosma tegen meatandmeal.nl. 

Het nieuwe bedrijf gaat Vollebregt Fresh Company heten. Bosma en Duijndam zijn beiden directeur van de nieuwe onderneming.

Bosma was directeur van Galtee Meats in Nederland, dat nu is overgegaan in Shannon Meats. Vollebregt was in 2006 door Galtee Meats gekocht.

Duijndam had eerder een eigen vleeswarenfabriek maar dat werd in 1999 overgenomen door Vollebregt.

De Ierse moedermaatschappij Breeo Foods, dat stopt met alle rundvleesactiviteiten in Nederland, had de laatste twee jaar nog behoorlijk geïnvesteerd in de Vollebregt-fabriek in Zoetermeer (foto). Deze fabriek blijft dan ook gewoon bestaan. 

Het personeelsbestand wordt zelfs nog uitgebreid met zeven vaste krachten van Galtee Meats uit Den Haag. ‘Vollebregt had altijd een aantal inhuurkrachten. Nu gaan we voor hoogwaardiger personeel’, zegt Bosma.

We hebben weer een nieuwe stelling!
‘Minister Verburg wil de vleessector meer laten betalen voor de keuringen van vee en vlees. De vleessector moet dit niet pikken.’ Stem hier

Lees ook:
Galtee Meats stopt met rundvlees in Nederland (26 maart 2008)
Breeo Foods sluit Ierse fabriek (6 juni 2007)
Ierse fabriek Galtee Meats in problemen (29 maart 2007)

Reageer op dit artikel