nieuws

Vleesinnovatie op www.meatinspiration.com

Industrienieuws

DEN BOSCH – In mei 2010 is meat!nspiration.com, het platform gericht op vleesinnovatie, on-line gegaan.

Vleesinnovatie op www.meatinspiration.com

DEN BOSCH – In mei 2010 is meat!nspiration.com, het platform gericht op vleesinnovatie, on-line gegaan.

Meat!nspiration is een platform waar succesvolle reeds bewezen producten uit het verleden en ruwe concepten van toekomstige producten worden getoond. Deze zijn te gebruiken als bron van inspiratie. Daarnaast zijn ze vrij beschikbaar, bijvoorbeeld als basis voor de ontwikkeling van nieuwe producten die nog beter bij de behoefte van de hedendaagse consument aansluiten. Doel van meat!nspiration is samen met de verschillende partijen te bouwen aan een innovatief en consumentflexibel vleesaanbod.

Het platform dat meat!spiration biedt kan gebruikt worden door iedereen -van consument tot producent- die geïnteresseerd is in ontwikkelingen in de wereld van vlees en/ of die hier een bijdrage aan wil leveren. Passie voor vlees en de nieuwsgierigheid naar de ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van vlees met behulp van digitale technologieën zijn de belangrijkste redenen voor het starten van meat!nspiration door Ronald Kranenbarg.

Naar het platform

Lees ook:
Website www.vlees.nl in de lucht (15 april 2010)
Dé van de Riet terug in vlees (3 februari 2010)
‘Slagers moeten zelf vleesbureau oprichten’ (28 september 2009)
KNS participeert in www.vlees.nl (15 juli 2009)
Imago Nederlands vlees keldert in Duitsland (24 februari 2009)
COV gaat voorlichting vlees oppakken (11 februari 2009)
Ook Dé van de Riet weg bij PVE (5 maart 2008)
Veel steun voor terugkeer Voorlichtingsbureau Vlees (1 maart 2007)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Alle berichten over voorlichting over vlees

Reageer op dit artikel