nieuws

Vleeschsmakers in drie varianten

Industrienieuws

HELMOND – Onder het label Vleeschsmakers brengt het Helmondse Chez Pascal binnenkort het vleesalternatief Beeter® ook voor grootverbruikers op de markt. Vleeschsmakers wordt in eerste instantie geleverd in drie smaakvarianten.

HELMOND – Onder het label Vleeschsmakers brengt het Helmondse Chez Pascal binnenkort het vleesalternatief Beeter® ook voor grootverbruikers op de markt. Vleeschsmakers wordt in eerste instantie geleverd in drie smaakvarianten.

Vleeschsmakers is gemaakt met Beeter®, een vleesvervanger. Onlangs riep de Consumentenbond een product van de Vegetarische Slager op basis van Beeter® uit tot ‘Beste uit de test’ in de categorie wokproducten.

Vleeschsmakers heeft de receptuur voor drie smaakvarianten ontwikkeld. Elke variant wordt in gastroschalen van 500 gram verpakt. Naast de smaken ‘spicy roerbak’ en ‘reepjes kebab’ komt er ook een naturel-versie op de markt waarmee de koks hun eigen creaties kunnen maken.

 

Reageer op dit artikel