nieuws

Vion sluit locatie Beuningen

Industrienieuws

SON EN BREUGEL – Vion sluit de locatie in Beuningen. De arbeidsplaatsen van 36 flexmedewerkers komen te vervallen. Reden is dat Vion de baconproductie wil aanpassen.

Vion sluit locatie Beuningen

SON EN BREUGEL – VION sluit de locatie in Beuningen. De arbeidsplaatsen van 36 flexmedewerkers komen te vervallen. Reden is dat Vion de baconproductie wil aanpassen.

De 30 vaste medewerkers kunnen naar verwachting worden herplaatst binnen Vion. Met de aanpassing concentreert en specialiseert Vion Food Nederland haar baconproductie op de locaties in Scherpenzeel en Doetinchem. Dit resulteert in hogere efficiency, grotere flexibiliteit en rendementsverbetering, verwacht VION. De Centrale Ondernemings Raad is om advies gevraagd over het voorgenomen besluit.

De sluiting van Vion Beuningen heeft gevolgen voor 66 FTE. De arbeidsplaatsen van de 36 FTE flexmedewerkers komen te vervallen. Vion gaat zich maximaal inspannen voor interne herplaatsing van de vaste medewerkers. Vion verwacht de productie in Beuningen medio augustus 2010 te gaan beëindigen.

Lees ook:
VION breidt activiteiten uit in Amerika (27 mei 2010)

Kijk in ons nieuwsarchief voor:
Meer berichten over VION

 

Reageer op dit artikel