nieuws

Vion nummer 2 in Boerderij Top 100

Industrienieuws

GARDEREN – Vion Food Group heeft de tweede plaats behaald in de Boerderij Business Top 100. De prestigieuze prijs is donderdag 25 november uitgereikt op een feestelijke bijeenkomst in Garderen.

GARDEREN – Vion Food Group heeft de tweede plaats behaald in de Boerderij Business Top 100. De prestigieuze prijs is donderdag 25 november uitgereikt op een feestelijke bijeenkomst in Garderen.

De plaats op de ranglijst wordt bepaald door een combinatie van factoren. Niet alleen omvang (omzet) maar ook het innovatief vermogen, duurzaamheid en imago geven de doorslag. Vergeleken met vorig jaar, toen de prijs voor het eerst is uitgeloofd, steeg Vion twintig plaatsen. Bovenaan de lijst staat dit jaar Rabobank, vorig jaar nam Agrifirm die plek in. In de deelcategorie Omzet haalde Vion de derde plaats, na de bedrijven Syngenta en Rabobank.

De Boerderij Business Top 100 is een initiatief van Boerderij. Het weekblad, ook een uitgave van Reed Business, werkt samen met accountantskantoor PWC (PriceWaterhousCoopers), die de ranking cijfermatig onderbouwt en vaststelt. Een onafhankelijke expertcommissie ziet toe op de juiste gang van zaken.

Klik hier voor een fotoverslag van de avond.
 

Reageer op dit artikel