nieuws

Vion: ‘Goedkeuring ook verwacht

Industrienieuws

SON – Vion is positief over de toestemming van de Europese Commissie voor de overname van Grampian. De goedkeuring kwam echter niet onverwachts.

Vion: ‘Goedkeuring ook verwacht

SON – Vion is positief over de toestemming van de Europese Commissie voor de overname van Grampian. De goedkeuring kwam echter niet onverwachts.

‘We hebben van meet af aan aangegeven dat we geen problemen verwachten wat betreft mededinging. Dat wordt nu ook ondersteund door Brussel’, zegt Vion-woordvoerder Marc van der Lee in een eerste reactie.

Eerder legde meatandmeal.nl lezers de stelling voor: ‘Brussel moet de eventuele overname van Grampian door Vion afwijzen’.  Zo’n 27 procent zei zich zorgen te maken over de immer groter wordende macht van Vion. Nog eens 21 procent vindt dat de overname niet direct hoeft afgewezen te worden maar dat Brussel dit soort acquisities goed in de gaten moet houden. De overige 52 procent was positief.

Lees ook:
Vion mag Grampian overnemen (31 juli 2008)
Vleessector achter overname Grampian door Vion (5 juni 2008)

Reageer op dit artikel